Önskelista

MAC
Viva Glam - Cyndi och Gaga
In Lilyland - Joie-De-Vivre
Riveting - Show Orchid
Liberty of London - Perennial High Style, Ever Hip och Birds & Berries

Make Up Store
Blush - Must Have, Fresh, Lush

L'oreal
Studio Secrets Smoothing Resurfacing Primer

Gamla bloggen

Den hittar ni här
onsdag 28 juli 2010

Fler nyheter: Urban Decay kör vegan!

Urban Decay släpper sin allra första 100% vegan-palett! Det känns kul, att det finns stora företag som satsar på sånt :) Nu är iof UD's halva linje av skuggor helt vegan-säkra, men TITTA bara på den fina förpackningen!

Den innehåller 6 av deras populäraste ögonskuggor, plus en 25/7 eyeliner, den svarta "Zero", och PLUS en miniförpackning av deras ögonskuggeprimer "Sin" som är en skimrig primer.

Skuggorna är Minx, Urb, Gunmetal och Twice Baked, Smog och Half-Baked.

Kalaset kostar $34, ca 250:- (ca 40:- per skugga), och jag AVSKYR att de inte fraktar till Sverige.

Ny mascara från Maybelline + något som gläder mig!

Mascaran "Lash Stiletto" får en lillasyster vid namn "Voluptous" som indeed är kurvig.
Nyfiken blir jag såklart och funderar lite på möjligheterna att råka köra in borsten i ögat, precis som jag gör med "The Falsies".

Den som lever får se.

Men det som gladde mig mest är det ni ser längst ner på bilden.
En text om hur bilden är förbättrad i efterproduktionen (yes!) och de erkänner att de stylat henne med lösfransar.

Sånt gör mig så himla glad. Då slipper man verkligen vandra runt och vara så avundsjuk på modellerna som fårs å snygga fransar av mascaran man nyss köpt och som gör sina egna fransar... tja, aning bättre än vad de är i naturligt tillstånd.
Woop!









Our first voluptuous brush and
dual impact mascara, for a lengthening and plumping effect!
tisdag 27 juli 2010

Hunny Walnut

Idag får ni alldeles färska bilder!

Läpparna och kinderna väntar jag med tills jag kommit till jobbet, annars hinner jag svettas bort roguet medan jag cyklar och läppfärgen torka ihop av fartvinden i nerförsbackarna.


























På ögonen har jag Smashbox "Honey", Kissywear "Walnut" och Smashbox eyeliner-trio "Savage" med den bruna delen.
Fransarna är fixade med lila vattenfasta Maybelline "Define-A-Lash".

fredag 23 juli 2010

Lancôme's parfym "Ô d'Azur"

Lancôme säljer nu sin sommardoft "Ô d'Azur" på sin hemsida.
Det är en ny tolkning av deras parfym från 1969 "Ô de Lancôme" och kostar ca 380:- för 70ml och verkar mycket blommig. Passar säkert på sena sommarkvällar :)

A great escape, a late summer afternoon, when the freshness of Sicialian bergamot mingles with the sensuality of floating flowers

The new fresh fragrance

Forty years after creating Ô de Lancôme, the brand invents a fresh summer sensation novel, tinged with sensuality: Ô d’Azur

Svarta läppar

Häromdagen såg jag ut såhär.

Jag börjar verkligen gilla svarta läppar.
På ögonen har jag ett par neutrala skuggor från 120-färgers paletten, Glameyes eyeliner från Rimmel (fyndad på Kicks för 40:-) i färgen Aqua Glow.

Läppstiftet är Stiftprinsessans "St. Blackstick".














onsdag 21 juli 2010

Urban Decay släpper nytt klibbfritt gloss

Urban Decay släppte nyss den nya läppglans-serien "Lip Junkie Lip Gloss", och säger bland annat att det är ett gloss som är superblankt men klibbfritt.
Hurra säger jag, speciellt som att de kommer i så läckra färger!
$19 går de på.

Temptalia visar swatchar här, och nedanför ser ni de gloss jag gärna skulle ha.












tisdag 20 juli 2010

Isadora Spray on Foundation

Ja, seriöst, har ni hört något liknande?
Isadora har tydligen en aerosol-liknande burk med foundation i som man sprejar på ansiktet, jag är så sjukt nyfiken :)

Ha nyss skickat iväg ett mail till Isadora Sverige för att höra om de vet något, hopppas hoppas hoppas att de svarar snabbt.








Såhär skriver Isadora i Nepal om grejen

As we have seen countless celebrities glow at award events for hours and we often wonder how they manage to look dazzling and natural at the same time. The secret however of course is in the quality of the make-up they use and in the technique used to apply make-up on their face and neck. With IsaDora instant spray on make-up and with its know-how, you are so much closer in achieving that combination of dazzling and a natural glow that lasts for hours to come.
Some of you may say that the price is something we should not over look when it comes to high quality make-up. While this is true, it hardly becomes a reason to look past the fabulous effects a high quality make-up leaves on your skin making it glow in flawless radiance. Are you ready to look past this just because high quality make-up doesn’t come cheap?
IsaDora Instant Make-up Spray is a really cool spray on make-up foundation that comes in air-light cans. It gives an excellent airbrush finish (when we say airbrush finish, do you remember the impeccable glow on the faces of celebrities? Yes that’s what we are talking about!) with a flawless natural result. Its semi-transparent which means it breathes while it covers. It is a convenient and a comfortable spray foundation that is absolutely quick and easy to apply and if you carefully follow the steps on how to apply the instant spray on make-up, you will be glowing like any celebrity for your most-looked-forward-to evening!

Recension: Maybelline Pure. Liquid Mineral Foundation

Jagade jag inte efter denna i hela Ö-vik minsann (skriver 2/3-09)?
Från Åhléns (som inte fattade nånting), till Lindex (som glodde undrande), till H&M (där jag inte ens iddes fråga) och slutligen till Kicks.
Har jag sagt att jag älskar Kicks?

Då jag inte ännu sett någon recension av den, så passar jag på. Den förra recensionen jag gjorde på Matte Mousse blev tydligen omtyckt, så här kommer en till.









Jag, nytvättad och sjukt schnygg.

Jag, igen, sminkad med bara foundationen, ingen concealer

Resultatet är jämnt och fint, gör mig vacker, går ut med hunden, skyddar från karies och bringar världsfred. På samma gång naturligtvis.


Märke: Maybelline
Typ: Flytande
Förpackning: Glasflaska med pump
Pris: 159:-
Applicering: svamp, fingertoppar eller borste
Hållbarhet: Riktigt bra!
Därför har jag den: Efter att jagat den i två veckor fanns den äntligen hemma, jag fick ett utskick om den från Maybelline, så jag blev naturligtvis nyfiken som en hummer. Jag har aldrig testat mineralsmink, så det var ju som dags.
Omdöme: Den är väldigt lätt, den märks verkligen inte av. Lätt att applicera (jag pumpar ut 1½ klick på handryggen och duttar svampen i klicken och applicerar) och sjunker väldigt snabbt och smidigt in i huden. Den har lätt för att övergå mellan käklinje och hals, vilket uppskattas. Jag vet inte hur den fungerar för torr hy, men jag hade lite småtorr hy när jag gjorde detta och jag ser inga fnasor eller torra partier som foudations har en benägehet att ta fram. Den luktar som Niveas solskyddskräm, en inte alltför obehaglig doft, den sitter inte i länge, utan övergår till en pudrig doft som man inte känner (om man inte har den på överläppen och rynkar upp den mot näsan som jag brukar göra). Den är inte toktäckande, jag skulle snarare säga medium i täckning, vilket är bra, då den inte lätt blir kakig. En ritkigt pangig liten skit :) Solskyddsfaktor 15 har den också, riktigt bra för sommarbruk, då man gärna vill ha lite lättare gunk i fejjan. Och jag vet inte vad ni tycker, men nog sjutton fick jag lite mer lyster i ansiktet? Skitnajs.
lördag 17 juli 2010

Eleven pushar: Smashbox. REA

De har attackrea på Smasbox på min absoluta favoritbutik Eleven.se!
Och glömt inte att om ni gillar Eleven.se på Facebook så får ni 100:- rabatt.

De har bland annat ögonskuggor för typ 65:-, en mascara och grejer från kollektionerna "Untamed" och "Heartbreaker".
fredag 16 juli 2010

Kommande kollektioner 2010

Nars släpper en riktigt läcker kollektion i höst
Superläckra skuggan Daphne, som ska vara matt.











Muse visar Shu Uemura's "Flourescent"


















Både Muse och Temptalia visar MACs samarbete med Disney. Cruella de Vil från '101 Dalmartiner', Maleficient från 'Törnrosa', Evil Queen från 'Snövit' och Dr. Facilier från 'Prinsessan och Grodan' deltar i "Venomous Villains"


Jag är sugen på ungefär allt!









Lipgloss Bitch visar Lancômes "French Coquettes".
Gillar läpparna på hon till höger.

















Bodyshops kollektion heter "Smoke and Fire".
Blushen är sååå snygga!
Bild från the Muse





















Och eh... a, just det. Stoppa pressarna!
Bruce Willis skapar skönhet!
Tillsammans med Brucan har tyska LR Health & Beauty Systems skapat en linje med Eau de Parfum, Hair & Body Wash, Deo Spray och After Shave Balm.

Okej, så det är inte skönhet per say, men det är i alla fall nyheter :)
torsdag 15 juli 2010

Kryper fram ur dvalan

Det var ett tag sedan jag aktiverade mig här nu :/

Vet inte riktigt vad det beror på, men har inte haft någon större blogglust den senaste tiden. Och för det mesta sitter jag och fipplar med min egen produktion av läppstift, det är inte så lätt ska ni veta :)
Dessutom jobbar jag på sjukhuset, börjar 06.45 och har inte riktigt någon lust att sminka mig dessa mornar :)

I alla fall kan jag bjuda på lite bilder från någon dag sedan. Mary kommenterade och frågade efter en neutral sminkning, så det satte jag ihop. Plus att ni får se hur jag ser ut i glasögon. På läpparna har jag nya kreationen Falun, döpt efter Falu rödfärg, typ. Hon är gjord på röd järnoxid, precis det man använder i den klassiska rödfärgen.

För ett par veckor sedan hittade jag Smashbox vårkollektion Heartbreaker på Kicks, till 50% rabatt! Jag skrattade högt och shoppade på mig paletten "Hot Date", för 175:-, funderade på resten av kollektionen också, men nja. I alla fall är det neutrala skuggor från den paletten jag har på ögonen.
lördag 10 juli 2010

Recension: Lush Babyface Make-Up Remover


Mina damer!
Eventuella herre!
Visst har ni väl klampat in på Lush ibland?
Gått förbi?
Hört rykten?
I alla fall, Lush har en suverän rengöringskaka vid namn Babyface (obs, lush.se funkar inte bra i firefox)
Den luktar underbart av choklad, är väldig fet och smälter vid hudkontakt (om du har varma fingrar).
Här nedan presenterar jag i bilder hur jag använder den.

Innan kladdandet:

Min kaka har inga ansiktsdrag längre :(

Jag tar pek- och långringret och gnider runt på kakan för att få upp fett på fingertopparna, sedan gnuggar jag runt på ögonlocket, ögonbrynet, under ögat, tom försiktigt på vattenlinjen. Kladd kladd:
 Jag blöter tumme och pekfinger med varmt vatten och gnuggar fransarna för att lösa upp mascaran.
När sminket ser ordetnligt upplöst ut väter jag en bomullsrondell och torkar bort kladdet.
Resultat:

Jag måste också säga att jag inte är en människa med jättekänsliga ögon, men jag har linser.
Och jag tar bort mejken medan jag fortfarande har linserna i.
Grejen med att använda Babyface på vattenlinjen som linsbärare är att linsen blir suddig då fettet gärna sätter sig på den, MEN det är inte farligt, det svider inte (alla rengöringar jag haft har faktiskt svidit lite i ögonen bara jag använt den på undre locket) utan det känns bara fett och suddet försvinner efter nån minut.

Jag har dygnet-runt-linser förresten.

Men i alla fall, ni ser ju hur sjukt effektiv den är, den irriterar varken hud eller öga, den är inte uttorkande, den doftar ljuvligt och är mycket prisvärd!

69 spänn för en kaka som räcker väldigt länge. Köp gärna till en rund liten burk till den när du ändå är inne och shoppar om du inte har en sedan tidigare.

Toppbetyg!

Just det, den funkar fint på läppstift också.

Detta skall recenseras

  • MaxFactor Masterpiece mascara
  • Maybelline Define-A-Lash mascara
  • Maybelline Define-A-Lash volume mascara
  • Clinique High Impact Mascara
  • Maybelline The Falsies Mascara
  • E.L.F Liquid Eyeliner
  • E.L.F. Cream Eyeliner
  • Smashbox Cream Eyeliner
  • + ungefär 11parfymer

Taggar

120-palett (4) Amuse (1) Barielle (2) BB Couture (1) blå (3) Calvin Klein (1) Cambria (2) china glaze (5) Depend (3) Discworld (1) dusch (1) Ebay (1) Egna läppstift (10) Eleven (5) EOTD (8) Essie (1) eye liner (1) Eyeko (4) Foundation (4) Frank (1) fötter (1) Gaga (1) Glee (1) GloMinerals (1) Graffiti (1) guide (2) HM (5) Hot Topic (1) hudvård (2) hårfärg (2) Hårtång (1) höst (1) inspiration (1) Isadora (25) Kicks (1) Kissywear (4) kollektioner (4) konad (1) L´oreal (1) Lancôme (3) Lovie (2) Lumene (5) Lush (1) läppglans (1) Läppstift (4) Lördagsgodis (2) MAC (14) Make Up Store (12) Mary Kay (1) Mascara (7) Max Factor (2) Maybelline (15) nagellack (27) nagelvård (1) Nail Mail (11) Nars (1) neon (1) nerd (1) Nfu-oh (1) Ninja Minerals (2) nivea (2) Nouba (1) Nubar (2) nyhet (4) NYX (7) Nörd (2) opi (1) orange (1) Orly (5) paket (2) Parfym (10) peruk (1) poolside (1) primer (1) rabatt (1) RBL (1) rea (1) Recensioner (25) Remover (1) Rimmel (2) Rocky Horror (2) rosa (1) Shu Uemura (1) sjuksköterska (2) Smashbox (5) Sminkningar (36) smycken (1) sommar (1) St.Blackstick (1) Stiftis (12) Stiftprinsessan (8) swap (1) söndagsläsning (4) The Body Shop (6) theBalm (3) Tävling (3) undersköterska (1) Urban Decay (8) Vevay (1) video (1) Viva la Diva (10) Vubba (2) vård (2) Webshoppa (5) Zoya (1)
Pinga Frisim bloglovin PRET-ty.se
Startblogg.se Mode & design bloggar Blogglista.se BloggRegistret.se Blogg listad på Bloggtoppen.se Bloggpunkten.se Shopping